close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Oosterhout en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Oosterhout

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Oosterhout of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Oosterhout en omgeving, zoals in Den Hout, Dorst, Oosteind en Oosterhout.

Grafsteen kopen in de buurt van Oosterhout

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Oosterhout en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 30 minuten rijden van Oosterhout.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Den Hout Den Hout

Den Hout

In de gemeente Oosterhout vind u de begraafplaats Den Hout aan de Houtse Heuvel. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Houtse Heuvel
4911 AW Den Hout
grafsteen Dorst (gem. Oosterhout) Begraafplaats St. Marcoen

Begraafplaats St. Marcoen Dorst (gem. Oosterhout)

In het noordoosten van Dorst (gem. Oosterhout) vindt u aan de Baarschotsestraat de Begraafplaats St. Marcoen. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Baarschotsestraat
4849 BK Dorst (gem. Oosterhout)
grafmonument Oosteind Begraafplaats St. Johannes de Doper, Oosteind

Begraafplaats St. Johannes de Doper, Oosteind

De Begraafplaats St. Johannes de Doper, Oosteind is gelegen in het zuidoosten van Oosteind aan de Provincialeweg.

Provincialeweg
4909 AL Oosteind
grafmonumenten Oosterhout Leijsenakkers

Leijsenakkers Oosterhout

In het noordoosten van Oosterhout vindt u aan de Veerseweg de begraafplaats Leijsenakkers. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, urnengraven, algemene graven en kindergraven.

Veerseweg
4901 ZE Oosterhout
grafstenen Oosterhout Protestantse Begraafplaats Oosterhout

Protestantse Begraafplaats Oosterhout

De Protestantse Begraafplaats Oosterhout bevindt zich in het zuidwesten van Oosterhout aan de Nieuwe Bouwlingstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats.

Nieuwe Bouwlingstraat
4901 KJ Oosterhout

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 30 minuten rijden van Oosterhout.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Oosterhout?

Grafstenen Oosterhout van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Oosterhout van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Oosterhout van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Oosterhout

5 begraafplaatsen

Meer dan 60 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Oosterhout

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Oosterhout maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.