close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Ommen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Ommen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Ommen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Ommen en omgeving, zoals in Arriën, Arrien, Beerze, Beerzerveld, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Ommen, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt en Witharen.

Grafsteen kopen in de buurt van Ommen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Ommen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hardenberg. Op minder dan 25 minuten rijden van Ommen.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Arriën Natuurbegraafplaats Hoogengraven

Natuurbegraafplaats Hoogengraven Arriën

In het noordoosten van Arriën vindt u aan de Middenweg de Natuurbegraafplaats Hoogengraven. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Middenweg
7735 KM Arriën
grafsteen Beerze Begraafplaats Beerzerveld (Beerzerhof)

Begraafplaats Beerzerveld (Beerzerhof)

In de gemeente Ommen vind u de Begraafplaats Beerzerveld (Beerzerhof) aan de Beerzerhaar. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Beerzerhaar
7736 PS Beerze
grafmonument Lemele Hervormde Stichting Begraafplaats Lemele

Hervormde Stichting Begraafplaats Lemele

In het zuidoosten van Lemele vindt u aan de Zandeinde de Hervormde Stichting Begraafplaats Lemele. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Zandeinde
8148 PS Lemele
grafmonumenten Ommen Begraafplaats Laarmanshoek

Begraafplaats Laarmanshoek Ommen

De Begraafplaats Laarmanshoek bevindt zich in het zuidwesten van Ommen aan de Zwolseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven.

Zwolseweg
7731 BC Ommen
grafstenen Ommen Begraafplaats Ommen Hardenbergerweg

Begraafplaats Ommen Hardenbergerweg

In de gemeente Ommen vind u de Begraafplaats Ommen Hardenbergerweg aan de Hardenbergerweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Hardenbergerweg
7731 HA Ommen
grafsteen Ommen Joodse Begraafplaats Ommen

Joodse Begraafplaats Ommen

De Joodse Begraafplaats Ommen is gelegen in het zuidoosten van Ommen aan de dr.A.C.van Raaltestraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Joodse begraafplaats

Dr.A.C.van Raaltestraat
7731 GP Ommen
grafmonument Ommen RK Begraafplaats Ommen

RK Begraafplaats Ommen

In het zuidwesten van Ommen vindt u aan de Nering Bögelstraat de RK Begraafplaats Ommen. Het betreft hier een begraafplaats en/of crematorium.

Nering Bögelstraat
7731EL Ommen
grafmonumenten Vilsteren RK Begraafplaats Vilsteren

RK Begraafplaats Vilsteren

In het noordwesten van Vilsteren vindt u aan de Vilsterseweg de RK Begraafplaats Vilsteren. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en een columbarium.

Vilsterseweg
7734 PD Vilsteren

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Hardenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 25 minuten rijden van Ommen.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Ommen?

Grafstenen Ommen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Ommen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Ommen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Ommen

8 begraafplaatsen

Meer dan 840 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Ommen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Ommen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Ommen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.