close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Olst-Wijhe en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Olst-Wijhe

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Olst-Wijhe of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Olst-Wijhe en omgeving, zoals in Marle, Olst, Welsum, Wesepe en Wijhe.

Grafsteen kopen in de buurt van Olst-Wijhe

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Olst-Wijhe en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Zwolle. Op minder dan 25 minuten rijden van Olst-Wijhe.

Inspiratiewinkel Zwolle Bekijk de collectie
grafstenen Olst Algemene Begraafplaats Den Nul

Algemene Begraafplaats Den Nul Olst

In het noordwesten van Olst vindt u aan de Holstweg de Algemene Begraafplaats Den Nul. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Holstweg
8121 EH Olst
grafsteen Olst Oude Algemene Begraafplaats

Oude Algemene Begraafplaats Olst

De Oude Algemene Begraafplaats bevindt zich in het noordwesten van Olst aan de Hendrik Droststraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Hendrik Droststraat
8121 BH Olst
grafmonument Olst RK begraafplaats Enkweg

RK begraafplaats Enkweg Olst

In het noordwesten van Olst vindt u aan de Enkweg de RK begraafplaats Enkweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Enkweg
8121XG Olst
grafmonumenten Olst RK Kerkhof Olst Boskamp

RK Kerkhof Olst Boskamp

De begraafplaats RK Kerkhof Olst Boskamp is gelegen in het zuidoosten van Olst aan de Boskamp. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Boskamp
8121 CW Olst
grafstenen Welsum Hervormde Kerk Begraafplaats Welsum

Hervormde Kerk Begraafplaats Welsum

In het zuidwesten van Welsum vindt u aan de Vossenweg de Hervormde Kerk Begraafplaats Welsum. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Vossenweg
8196KN Welsum
grafsteen Wesepe Begraafplaats Wesepe Protestants

Begraafplaats Wesepe Protestants

De Begraafplaats Wesepe Protestants is gelegen in het zuidoosten van Wesepe aan de Zonnenbergerweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats.

Zonnenbergerweg
8124RD Wesepe
grafmonument Wijhe Begraafplaats Rust Zacht

Begraafplaats Rust Zacht Wijhe

De Begraafplaats Rust Zacht bevindt zich in het noordoosten van Wijhe aan de Kappeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven, urnengraven en particuliere graven.

Kappeweg
8131 PT Wijhe
grafmonumenten Wijhe RK Begraafplaats Boerhaar

RK Begraafplaats Boerhaar Wijhe

In het zuidoosten van Wijhe vindt u aan de Boerhaar de RK Begraafplaats Boerhaar. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Boerhaar
8131 SV Wijhe
grafstenen Wijhe RK begraafplaats Wijhe

RK begraafplaats Wijhe

De RK begraafplaats Wijhe bevindt zich in het noordwesten van Wijhe aan de Prins Bernhardlaan. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. kindergraven en particuliere graven.

Prins Bernhardlaan
8131 DE Wijhe

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Zwolle

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Zwolle. Op minder dan 25 minuten rijden van Olst-Wijhe.

Cuperus Gedenken Zwolle
Galvaniweg 4a
8013 RG Zwolle

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Olst-Wijhe?

Grafstenen Olst-Wijhe van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Olst-Wijhe van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Olst-Wijhe van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Olst-Wijhe

9 begraafplaatsen

Meer dan 90 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Zwolle?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Olst-Wijhe

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Olst-Wijhe maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.