close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Oldenzaal en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Oldenzaal

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Oldenzaal of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Oldenzaal en omgeving, zoals in Deurningen en Oldenzaal.

Grafsteen kopen in de buurt van Oldenzaal

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Oldenzaal en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hardenberg. Op minder dan 45 minuten rijden van Oldenzaal.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Oldenzaal Algemene Begraafplaats Oldenzaal

Algemene Begraafplaats Oldenzaal

De Algemene Begraafplaats Oldenzaal is gelegen in het zuidwesten van Oldenzaal aan de Hengelosestraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn algemene graven, particuliere graven en urnengraven.

Hengelosestraat
7572 PA Oldenzaal
grafsteen Oldenzaal Algemene Begraafplaats Oldenzaal

Algemene Begraafplaats Oldenzaal

De Algemene Begraafplaats Oldenzaal is gelegen in het zuidwesten van Oldenzaal aan de Schipleidelaan. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven, particuliere graven en urnengraven.

Schipleidelaan
7576PB Oldenzaal
grafmonument Oldenzaal Crematoria Twente

Crematoria Twente Oldenzaal

In het zuidwesten van Oldenzaal vindt u aan de Schipleidelaan de begraafplaats Crematoria Twente. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Schipleidelaan
7576 PB Oldenzaal
grafmonumenten Oldenzaal Joodse Begraafplaats Oldenzaal

Joodse Begraafplaats Oldenzaal

In de gemeente Oldenzaal vind u de Joodse Begraafplaats Oldenzaal aan de Lyceumstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Lyceumstraat
7572 CP Oldenzaal

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Hardenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 45 minuten rijden van Oldenzaal.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Oldenzaal?

Grafstenen Oldenzaal van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Oldenzaal van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Oldenzaal van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Oldenzaal

4 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Oldenzaal

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Oldenzaal maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.