close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Oisterwijk en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Oisterwijk

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Oisterwijk of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Oisterwijk en omgeving, zoals in Heukelom, Moergestel, Oisterwijk en Oisterwyk.

Grafsteen kopen in de buurt van Oisterwijk

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Oisterwijk en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 15 minuten rijden van Oisterwijk.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Moergestel Begraafplaats parochie St. Jans Onthoofding, Moergestel

Begraafplaats parochie St. Jans Onthoofding, Moergestel

De Begraafplaats parochie St. Jans Onthoofding, Moergestel bevindt zich in het noordoosten van Moergestel aan de Postelstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven.

Postelstraat
5066 EA Moergestel
grafsteen Oisterwijk Begraafplaats Oisterwijk

Begraafplaats Oisterwijk

In het noordwesten van Oisterwijk vindt u aan de Kerkstraat de Begraafplaats Oisterwijk. Het betreft hier een Protestantse begraafplaats

Kerkstraat
5061EK Oisterwijk
grafmonument Oisterwijk Joodse begraafplaats

Joodse begraafplaats Oisterwijk

De Joodse begraafplaats bevindt zich in het zuidwesten van Oisterwijk aan de Hondsbergselaan. Het gaat hier om een Joodse begraafplaats

Hondsbergselaan
5062 JS Oisterwijk
grafmonumenten Oisterwijk Sint Joannesparochie te Oisterwijk

Sint Joannesparochie te Oisterwijk

In het noordoosten van Oisterwijk vindt u aan de Kreishof de begraafplaats Sint Joannesparochie te Oisterwijk. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Kreishof
5061 LS Oisterwijk
grafstenen Oisterwijk Sint Petruskerk te Oisterwijk

Sint Petruskerk te Oisterwijk

In het noordwesten van Oisterwijk vindt u aan de Kerkplein de begraafplaats Sint Petruskerk te Oisterwijk. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkplein
5061 EB Oisterwijk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Tilburg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 15 minuten rijden van Oisterwijk.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Oisterwijk?

Grafstenen Oisterwijk van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Oisterwijk van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Oisterwijk van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Oisterwijk

5 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Oisterwijk?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Tilburg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Oisterwijk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Oisterwijk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.