close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Medemblik en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Medemblik

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Medemblik of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Medemblik en omgeving, zoals in Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Sybekarspel, Twisk, Wervershoof, Wognum, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West.

Grafsteen kopen in de buurt van Medemblik

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Medemblik, bent u van harte welkom in onze winkel in Amsterdam.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Andijk Oosterbegraafplaats

Oosterbegraafplaats Andijk

De Oosterbegraafplaats is gelegen in het noordoosten van Andijk aan de de Weet. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

De Weet
1619 AM Andijk
grafsteen Andijk Westerbegraafplaats

Westerbegraafplaats Andijk

De Westerbegraafplaats bevindt zich in het zuidwesten van Andijk aan de Dijkweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Dijkweg
1619 JK Andijk
grafmonument Medemblik Oude Algemene Begraafplaats

Oude Algemene Begraafplaats Medemblik

In de gemeente Medemblik vind u de Oude Algemene Begraafplaats aan de Compagniesingel. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Compagniesingel
1671KC Medemblik
grafmonumenten Nibbixwoud Begraafplaats Nibbixwoud

Begraafplaats Nibbixwoud

De Begraafplaats Nibbixwoud bevindt zich in het noordoosten van Nibbixwoud aan de Sluisvenpad. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Sluisvenpad
1688 WV Nibbixwoud
grafstenen Opperdoes Opperdoes

Opperdoes

In het noordwesten van Opperdoes vindt u aan de Almersdorperweg de begraafplaats Opperdoes.

Almersdorperweg
1674 NX Opperdoes
grafsteen Twisk Algemene Begraafplaats Twisk

Algemene Begraafplaats Twisk

De Algemene Begraafplaats Twisk bevindt zich in het noordoosten van Twisk aan de Dorpsweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: urnengraven en particuliere graven.

Dorpsweg
1676 GH Twisk
grafmonument Wervershoof Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Wervershoof

Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Wervershoof

De Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Wervershoof is gelegen in het zuidoosten van Wervershoof aan de Dorpsstraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
1693 AC Wervershoof
grafmonumenten Wervershoof Onderdijk

Onderdijk Wervershoof

De begraafplaats Onderdijk is gelegen in het noordwesten van Wervershoof aan de Nes. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Nes
1693 CK Wervershoof
grafstenen Wognum R.K. Begraafplaats (De Heilige Hieronymus Parochie)

R.K. Begraafplaats (De Heilige Hieronymus Parochie) Wognum

In de gemeente Medemblik vind u de R.K. Begraafplaats (De Heilige Hieronymus Parochie) aan de Kerkweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven en urnengraven.

Kerkweg
1687 PJ Wognum
grafsteen Zwaagdijk-Oost Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Zwaagdijk Oost

Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Zwaagdijk Oost Zwaagdijk-Oost

In de gemeente Medemblik vind u de Begraafplaats Rooms Katholieke kerk Zwaagdijk Oost aan de Zwaagdijk. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Zwaagdijk
1683 NP Zwaagdijk-Oost

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 50 minuten rijden van Medemblik.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Medemblik?

Grafstenen Medemblik van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Medemblik van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Medemblik van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Medemblik

10 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Medemblik?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Medemblik

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Medemblik maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.