close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Landsmeer en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Landsmeer

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Landsmeer of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Landsmeer en omgeving, zoals in Den Ilp, Landsmeer en Purmerland.

Advies in de buurt van Landsmeer

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Landsmeer en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Mijdrecht. Op minder dan 35 minuten rijden van Landsmeer.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk de collectie
grafstenen Landsmeer Algemene Begraafplaats Landsmeer

Algemene Begraafplaats Landsmeer

De Algemene Begraafplaats Landsmeer is gelegen in het zuidwesten van Landsmeer aan de Zuideinde. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Zuideinde
1121 CM Landsmeer
grafsteen Purmerland Kerk Purmerland

Kerk Purmerland

In de gemeente Landsmeer vind u de begraafplaats Kerk Purmerland aan de Purmerland.

Purmerland
1451 MD Purmerland

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Landsmeer

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 35 minuten rijden van Landsmeer.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Landsmeer?

Grafstenen Landsmeer van natuursteen

Grafsteen Landsmeer

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Landsmeer van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Landsmeer van glas

Urnmonument Landsmeer

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Landsmeer van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Landsmeer

2 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Landsmeer?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Landsmeer

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Landsmeer maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.