close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Kampen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Kampen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Kampen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Kampen en omgeving, zoals in 's-Heerenbroek, Grafhorst, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, Wilsum, Ysselmuiden en Zalk.

Grafsteen kopen in de buurt van Kampen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Kampen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Wezep. Op minder dan 15 minuten rijden van Kampen.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk de collectie
grafstenen Grafhorst Grafhorst

Grafhorst

In de gemeente Kampen vind u de begraafplaats Grafhorst aan de Grafhorsterweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Grafhorsterweg
8277AB Grafhorst
grafsteen IJsselmuiden Begraafplaats De Zandberg - Kampen - IJsselmuiden

Begraafplaats De Zandberg - Kampen - IJsselmuiden

In het noordwesten van IJsselmuiden vindt u aan de Rondeweg de Begraafplaats De Zandberg - Kampen - IJsselmuiden. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Rondeweg
8271 DG IJsselmuiden
grafmonument IJsselmuiden Joodse Begraafplaats IJsselmuiden

Joodse Begraafplaats IJsselmuiden

De Joodse Begraafplaats IJsselmuiden bevindt zich in het noordwesten van IJsselmuiden aan de Rondeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Rondeweg
8271 DG IJsselmuiden
grafmonumenten IJsselmuiden R.K. Begraafplaats IJsselmuiden (naast de kerk)

R.K. Begraafplaats IJsselmuiden (naast de kerk)

De R.K. Begraafplaats IJsselmuiden (naast de kerk) bevindt zich in het zuidwesten van IJsselmuiden aan de Burgemeester van Engelenweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Burgemeester van Engelenweg
8271 AN IJsselmuiden
grafstenen IJsselmuiden R.K. Begraafplaats Kampen (De Zandberg)

R.K. Begraafplaats Kampen (De Zandberg) IJsselmuiden

De R.K. Begraafplaats Kampen (De Zandberg) is gelegen in het noordwesten van IJsselmuiden aan de Rondeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Rondeweg
8271 DG IJsselmuiden
grafsteen Kampen Begraafplaats Nieuw 'Bovenbroek'

Begraafplaats Nieuw 'Bovenbroek' Kampen

In de gemeente Kampen vind u de Begraafplaats Nieuw 'Bovenbroek' aan de Bovenbroeksweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en kindergraven.

Bovenbroeksweg
8265 VZ Kampen
grafmonument Kamperveen Begraafplaats Kamperveen

Begraafplaats Kamperveen

De Begraafplaats Kamperveen is gelegen in het zuidwesten van Kamperveen aan de Zuideinde West. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Zuideinde West
8278 AP Kamperveen
grafmonumenten Wilsum Algemene begraafplaats Wilsum "IJsselrust"

Algemene begraafplaats Wilsum "IJsselrust"

De Algemene begraafplaats Wilsum "IJsselrust" is gelegen in het zuidwesten van Wilsum aan de Westenbergstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Westenbergstraat
8274 AS Wilsum
grafstenen Zalk Begraafplaats Zalk

Begraafplaats Zalk

De Begraafplaats Zalk is gelegen in het noordoosten van Zalk aan de Zalkerdijk. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Zalkerdijk
8276 AB Zalk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Wezep

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Wezep. Op minder dan 15 minuten rijden van Kampen.

Cuperus Gedenken Wezep
Ampèrestraat 4
8091 XX Wezep

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Kampen?

Grafstenen Kampen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Kampen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Kampen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Kampen

9 begraafplaatsen

Meer dan 260 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Kampen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Kampen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.