close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Huizen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Huizen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Huizen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Huizen en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Huizen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Huizen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Huizen.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Huizen Nieuwe Algemene Begraafplaats

Nieuwe Algemene Begraafplaats Huizen

De Nieuwe Algemene Begraafplaats bevindt zich in het noordwesten van Huizen aan de Naarderstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Naarderstraat
1272 NL Huizen
grafsteen Huizen Nieuwe begraafplaats Huizen

Nieuwe begraafplaats Huizen

In de gemeente Huizen vind u de Nieuwe begraafplaats Huizen aan de Naarderstraat. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven, particuliere graven, kindergraven en algemene graven.

Naarderstraat
1272 NL Huizen
grafmonument Huizen Oude begraafplaats

Oude begraafplaats Huizen

De Oude begraafplaats bevindt zich in het noordwesten van Huizen aan de Prins Bernhardplein. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Prins Bernhardplein
1271DD Huizen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Huizen.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Huizen?

Grafstenen Huizen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Huizen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Huizen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Huizen

3 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Amsterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Huizen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Huizen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.