close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Hollands Kroon en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Hollands Kroon

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Hollands Kroon of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Hollands Kroon en omgeving, zoals in 't Veld, Anna Paulowna, Barsingerhorn, Breezand, Den Oever, Haringhuizen, Hippolytushoef, Kolhorn, Kreileroord, Lutjewinkel, Middenmeer, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Slootdorp, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf, Winkel, Zijdewind en Zydewind.

Grafsteen kopen in de buurt van Hollands Kroon

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Hollands Kroon en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Sneek. Op minder dan 45 minuten rijden van Hollands Kroon.

Inspiratiewinkel Sneek Bekijk de collectie
grafstenen Anna Paulowna Algemene Begraafplaats Anna Paulowna

Algemene Begraafplaats Anna Paulowna

De Algemene Begraafplaats Anna Paulowna bevindt zich in het noordwesten van Anna Paulowna aan de Middenweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Middenweg
1761 LD Anna Paulowna
grafsteen Anna Paulowna Rooms Katholieke Begraafplaats Anna Paulowna

Rooms Katholieke Begraafplaats Anna Paulowna

In het noordwesten van Anna Paulowna vindt u aan de Nieuweweg de Rooms Katholieke Begraafplaats Anna Paulowna. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Nieuweweg
1761 EC Anna Paulowna
grafmonument Breezand RK Breezand

RK Breezand

In het noordwesten van Breezand vindt u aan de Wijdenes Spaansweg de begraafplaats RK Breezand. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Wijdenes Spaansweg
1764 GL Breezand
grafmonumenten Den Oever Begraafplaats Oosterland

Begraafplaats Oosterland Den Oever

In het zuidwesten van Den Oever vindt u aan de Kerkweg de Begraafplaats Oosterland. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats.

Kerkweg
1779 GG Den Oever
grafstenen Hippolytushoef Hippolytushoef

Hippolytushoef

In de gemeente Hollands Kroon vind u de begraafplaats Hippolytushoef aan de Noordburenweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Noordburenweg
1777 NB Hippolytushoef
grafsteen Middenmeer Begraafplaats Middenmeer

Begraafplaats Middenmeer

In het noordwesten van Middenmeer vindt u aan de Kerkhoflaan de Begraafplaats Middenmeer . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en kindergraven.

Kerkhoflaan
1775 CB Middenmeer
grafmonument Nieuwe Niedorp Rooms Katholieke Begraafplaats Nieuwe Niedorp

Rooms Katholieke Begraafplaats Nieuwe Niedorp

De Rooms Katholieke Begraafplaats Nieuwe Niedorp is gelegen in het noordoosten van Nieuwe Niedorp aan de Ooievaarsweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Ooievaarsweg
1733 NH Nieuwe Niedorp
grafmonumenten Westerland Begraafplaats Westerland

Begraafplaats Westerland

De Begraafplaats Westerland is gelegen in het zuidwesten van Westerland aan de Westerlanderweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Westerlanderweg
1778 KM Westerland
grafstenen Winkel Begraafplaats Lucaskerk

Begraafplaats Lucaskerk Winkel

De Begraafplaats Lucaskerk bevindt zich in het noordoosten van Winkel aan de Dorpsstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Dorpsstraat
1731 RE Winkel

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Sneek

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Sneek. Op minder dan 45 minuten rijden van Hollands Kroon.

Cuperus Gedenken Sneek
Pottenbakkersstraat 20a
8601 WS Sneek

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Hollands Kroon?

Grafstenen Hollands Kroon van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Hollands Kroon van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Hollands Kroon van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Hollands Kroon

9 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Sneek?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hollands Kroon

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hollands Kroon maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.