close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Hof van Twente en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Hof van Twente

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Hof van Twente of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Hof van Twente en omgeving, zoals in Ambt Delden, Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo.

Grafsteen kopen in de buurt van Hof van Twente

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Hof van Twente en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn. Op minder dan 40 minuten rijden van Hof van Twente.

Inspiratiewinkel Apeldoorn Bekijk de collectie
grafstenen Delden H. Blasius Parochie

H. Blasius Parochie Delden

De begraafplaats H. Blasius Parochie bevindt zich in het noordwesten van Delden aan de Langestraat.

Langestraat
7491 AJ Delden
grafsteen Delden (Gemeente Hof van Twente) Algemene begraafplaats Delden

Algemene begraafplaats Delden Delden (Gemeente Hof van Twente)

De Algemene begraafplaats Delden is gelegen in het noordoosten van Delden (Gemeente Hof van Twente) aan de Langestraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Langestraat
7491 AN Delden (Gemeente Hof van Twente)
grafmonument Diepenheim Begraaf- en gedenkpark Diepenheim

Begraaf- en gedenkpark Diepenheim

In het noordwesten van Diepenheim vindt u aan de Odammerweg de begraafplaats Begraaf- en gedenkpark Diepenheim. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Odammerweg
7478 RV Diepenheim
grafmonumenten Diepenheim Oude Begraafplaats Diepenheim Odammerweg

Oude Begraafplaats Diepenheim Odammerweg

In het noordwesten van Diepenheim vindt u aan de Stedeke de Oude Begraafplaats Diepenheim Odammerweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Stedeke
7478 RV Diepenheim
grafstenen Goor Algemene Begraafplaats Goor

Algemene Begraafplaats Goor

De Algemene Begraafplaats Goor bevindt zich in het zuidwesten van Goor aan de Markeloseweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Markeloseweg
7471 JD Goor
grafsteen Goor Begraafplaats Iependijk Goor

Begraafplaats Iependijk Goor

In het zuidoosten van Goor vindt u aan de Iependijk de Begraafplaats Iependijk Goor. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Iependijk
7471 BH Goor
grafmonument Goor Oude Begraafplaats Goor

Oude Begraafplaats Goor

De Oude Begraafplaats Goor is gelegen in het zuidwesten van Goor aan de Laarstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Laarstraat
7471 DD Goor
grafmonumenten Hengevelde Begraafplaats Petrus en Paulus kerk

Begraafplaats Petrus en Paulus kerk Hengevelde

De Begraafplaats Petrus en Paulus kerk bevindt zich in het zuidoosten van Hengevelde aan de Goorsestraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Goorsestraat
7496AB Hengevelde
grafstenen Markelo (Gemeente Hof van Twente) Begraafplaats en gedenkpark Markelo

Begraafplaats en gedenkpark Markelo Markelo (Gemeente Hof van Twente)

In de gemeente Hof van Twente vind u de Begraafplaats en gedenkpark Markelo aan de W. Göttelaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

W. Göttelaan
7475 CJ Markelo (Gemeente Hof van Twente)

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Apeldoorn

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Apeldoorn. Op minder dan 40 minuten rijden van Hof van Twente.

Cuperus Gedenken Apeldoorn
Stadskade 460
7311 XZ Apeldoorn

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Hof van Twente?

Grafstenen Hof van Twente van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Hof van Twente van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Hof van Twente van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Hof van Twente

9 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Hof van Twente?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Apeldoorn?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hof van Twente

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hof van Twente maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.