close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Hilversum en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Hilversum

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Hilversum of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Hilversum en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Hilversum

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Hilversum en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Mijdrecht. Op minder dan 30 minuten rijden van Hilversum.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk de collectie
grafstenen Hilversum Algemene begraafplaats Bosdrift

Algemene begraafplaats Bosdrift Hilversum

In de gemeente Hilversum vind u de Algemene begraafplaats Bosdrift aan de Bosdrift. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Bosdrift
1215 AL Hilversum
grafsteen Hilversum Begraafplaats Zuiderhof

Begraafplaats Zuiderhof Hilversum

De Begraafplaats Zuiderhof bevindt zich in het zuidwesten van Hilversum aan de Kolhornseweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. kindergraven, urnengraven, particuliere graven en algemene graven.

Kolhornseweg
1213 RS Hilversum
grafmonument Hilversum De nieuwe Algemene

De nieuwe Algemene Hilversum

In het zuidwesten van Hilversum vindt u aan de Bosdrift de begraafplaats De nieuwe Algemene. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Bosdrift
1215 AL Hilversum
grafmonumenten Hilversum Joodse begraafplaats Hilversum

Joodse begraafplaats Hilversum

In de gemeente Hilversum vind u de Joodse begraafplaats Hilversum aan de Vreelandseweg. Het betreft hier een Joodse begraafplaats.

Vreelandseweg
1216CG Hilversum
grafstenen Hilversum Noorderbegraafplaats

Noorderbegraafplaats Hilversum

De Noorderbegraafplaats bevindt zich in het noordoosten van Hilversum aan de Laan 1940-1945. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en algemene graven.

Laan 1940-1945
1222 NL Hilversum
grafsteen Hilversum Sint Barbara

Sint Barbara Hilversum

In de gemeente Hilversum vind u de begraafplaats Sint Barbara aan de Nieuwlandseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: algemene graven, een columbarium, particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Nieuwlandseweg
1215 DA Hilversum

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Mijdrecht

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 30 minuten rijden van Hilversum.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Hilversum?

Grafstenen Hilversum van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Hilversum van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Hilversum van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Hilversum

6 begraafplaatsen

Meer dan 60 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hilversum

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hilversum maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.