close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Helmond en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Helmond

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Helmond of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Helmond en omgeving.

Advies in de buurt van Helmond

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Helmond en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Helmond.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk de collectie
grafstenen Helmond Berkendonk crematorium en urnenbegraafplaats

Berkendonk crematorium en urnenbegraafplaats Helmond

In de gemeente Helmond vind u de Berkendonk crematorium en urnenbegraafplaats aan de Meanderlaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Meanderlaan
5704 KW Helmond
grafsteen Helmond Brouwhuis

Brouwhuis Helmond

De begraafplaats Brouwhuis bevindt zich in het zuidoosten van Helmond aan de Rector Heuvelsstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Rector Heuvelsstraat
5704AN Helmond
grafmonument Helmond Leonardus

Leonardus Helmond

In de gemeente Helmond vind u de begraafplaats Leonardus aan de Wethouder Ebbenlaan. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Wethouder Ebbenlaan
5701AH Helmond
grafmonumenten Helmond Nederlands Hervormde begraafplaats Molenstraat

Nederlands Hervormde begraafplaats Molenstraat Helmond

In de gemeente Helmond vind u de Nederlands Hervormde begraafplaats Molenstraat aan de Molenstraat. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Molenstraat
5701KH Helmond
grafstenen Helmond O.L.V. Hortsedijk

O.L.V. Hortsedijk Helmond

De begraafplaats O.L.V. Hortsedijk is gelegen in het noordwesten van Helmond aan de Hortsedijk. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hortsedijk
5708 HD Helmond
grafsteen Helmond Rooms Katholieke begraafplaats Molenstraat

Rooms Katholieke begraafplaats Molenstraat Helmond

In het noordoosten van Helmond vindt u aan de Molenstraat de Rooms Katholieke begraafplaats Molenstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven

Molenstraat
5701KH Helmond
grafmonument Helmond Sint Lucia

Sint Lucia Helmond

De begraafplaats Sint Lucia bevindt zich in het zuidwesten van Helmond aan de Hoofdstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Hoofdstraat
5706AL Helmond
grafmonumenten Helmond Sint Trudo (Stiphout)

Sint Trudo (Stiphout) Helmond

De begraafplaats Sint Trudo (Stiphout) is gelegen in het noordwesten van Helmond aan de Dorpstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpstraat
5708GB Helmond

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Helmond

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Tilburg. Op minder dan 45 minuten rijden van Helmond.

Cuperus Gedenken Tilburg
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Helmond?

Grafstenen Helmond van natuursteen

Grafsteen Helmond

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Helmond van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Helmond van glas

Urnmonument Helmond

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Helmond van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Helmond

8 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Helmond?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Helmond

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Helmond maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.