close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Heiloo en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Heiloo

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Heiloo of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Heiloo en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Heiloo

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Heiloo en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Heiloo.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Heiloo Begraafplaats Heiloo

Begraafplaats Heiloo

In de gemeente Heiloo vind u de Begraafplaats Heiloo aan de Holleweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Holleweg
1851 KE Heiloo
grafsteen Heiloo Begraafplaats van de Willibrordusstichting

Begraafplaats van de Willibrordusstichting Heiloo

In het zuidoosten van Heiloo vindt u aan de De Hooge Venne de Begraafplaats van de Willibrordusstichting. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

De Hooge Venne
1851 VV Heiloo
grafmonument Heiloo Rooms Katholieke Begraafplaats Willibrordushof

Rooms Katholieke Begraafplaats Willibrordushof Heiloo

In de gemeente Heiloo vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Willibrordushof aan de Westerweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Westerweg
1852 AG Heiloo

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Heiloo.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Heiloo?

Grafstenen Heiloo van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Heiloo van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Heiloo van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Heiloo

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Amsterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Heiloo

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Heiloo maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.