close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Hardenberg en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Hardenberg

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Hardenberg of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Hardenberg en omgeving, zoals in Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Bruchterveld, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Hardenberg, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Mariënberg, Marienberg, Radewijk, Radewyk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen en Venebrugge.

Advies in de buurt van Hardenberg

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken, bent u van harte welkom in onze winkel in Hardenberg.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Balkbrug Algemene Begraafplaats Oud Avereest Balkbrug

Algemene Begraafplaats Oud Avereest Balkbrug

De Algemene Begraafplaats Oud Avereest Balkbrug is gelegen in het noordwesten van Balkbrug aan de Oud Avereest. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en een columbarium.

Oud Avereest
7707 PM Balkbrug
grafsteen Bergentheim Algemene Begraafplaats Bergentheim

Algemene Begraafplaats Bergentheim

De Algemene Begraafplaats Bergentheim bevindt zich in het zuidwesten van Bergentheim aan de Schapenweg. Het gaat hier om een begraafplaats met een bijzonder karakter.

Schapenweg
7691 PP Bergentheim
grafmonument De Krim Algemene begraafplaats De Krim

Algemene begraafplaats De Krim

In de gemeente Hardenberg vind u de Algemene begraafplaats De Krim aan de Lutteresweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Lutteresweg
7782 TA De Krim
grafmonumenten Dedemsvaart Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart

Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart

In het noordoosten van Dedemsvaart vindt u aan de Noord Stegeren de Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Noord Stegeren
7701 RS Dedemsvaart
grafstenen Dedemsvaart Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart

Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart

De Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart is gelegen in het noordwesten van Dedemsvaart aan de Mulderij. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, kindergraven en een columbarium.

Mulderij
7701 RM Dedemsvaart
grafsteen Dedemsvaart RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart

RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart

De begraafplaats RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart bevindt zich in het noordwesten van Dedemsvaart aan de Langewijk. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn kindergraven, een columbarium en particuliere graven.

Langewijk
7701 AK Dedemsvaart
grafmonument Gramsbergen Begraafplaats Anerdijk

Begraafplaats Anerdijk Gramsbergen

In het noordwesten van Gramsbergen vindt u aan de De Anerdijk de Begraafplaats Anerdijk. Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en een columbarium.

De Anerdijk
7783 CN Gramsbergen
grafmonumenten Hardenberg Begraafplaats Bruchterweg Hardenberg

Begraafplaats Bruchterweg Hardenberg

De Begraafplaats Bruchterweg Hardenberg is gelegen in het zuidoosten van Hardenberg aan de Bruchterweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Bruchterweg
7772 BK Hardenberg
grafstenen Hardenberg Begraafplaats De Larikshof Hardenberg / Rheeze

Begraafplaats De Larikshof Hardenberg / Rheeze

De Begraafplaats De Larikshof Hardenberg / Rheeze is gelegen in het zuidwesten van Hardenberg aan de Oldemeijerweg. Het betreft hier een begraafplaats en/of crematorium. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven, urnengraven en een columbarium.

Oldemeijerweg
7794 RL Hardenberg
grafsteen Hardenberg Begraafplaats Scholtensdijk Hardenberg

Begraafplaats Scholtensdijk Hardenberg

De Begraafplaats Scholtensdijk Hardenberg bevindt zich in het zuidwesten van Hardenberg aan de Scholtensdijk. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Scholtensdijk
7771 CT Hardenberg
grafmonument Hardenberg Joodse Begraafplaats Hardenberg Mulopad

Joodse Begraafplaats Hardenberg Mulopad

In de gemeente Hardenberg vind u de Joodse Begraafplaats Hardenberg Mulopad aan de Parkweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Parkweg
7772 XP Hardenberg
grafmonumenten Hardenberg Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg

Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg

De begraafplaats Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg bevindt zich in het zuidwesten van Hardenberg aan de Scholtensdijk. Dit is een algemene begraafplaats

Scholtensdijk
7771 CV Hardenberg
grafstenen Hardenberg Kerkhof Nijenstede Hardenberg

Kerkhof Nijenstede Hardenberg

In het noordoosten van Hardenberg vindt u aan de Stationsstraat de begraafplaats Kerkhof Nijenstede Hardenberg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Stationsstraat
7772 CJ Hardenberg
grafsteen Lutten Kerkhof Lutten

Kerkhof Lutten

In het zuidwesten van Lutten vindt u aan de Gouden Regenstraat de begraafplaats Kerkhof Lutten. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Gouden Regenstraat
7775AZ Lutten
grafmonument Sibculo Begraafplaats Sibculo

Begraafplaats Sibculo

In de gemeente Hardenberg vind u de Begraafplaats Sibculo aan de Kloosterstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Kloosterstraat
7693 TB Sibculo
grafmonumenten Slagharen Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen

Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen

In het zuidoosten van Slagharen vindt u aan de Herenstraat de begraafplaats Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Herenstraat
7776 AG Slagharen
grafstenen Slagharen Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen De Belte

Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen De Belte

De begraafplaats Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen De Belte bevindt zich in het noordwesten van Slagharen aan de Geert Migchelsweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Geert Migchelsweg
7776 RW Slagharen

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Hardenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 10 minuten rijden van Hardenberg.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794RL Hardenberg

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Hardenberg?

Grafstenen Hardenberg van natuursteen

Grafsteen Hardenberg

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Hardenberg van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Hardenberg van glas

Urnmonument Hardenberg

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Hardenberg van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Hardenberg

17 begraafplaatsen

Meer dan 2230 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Hardenberg?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hardenberg

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hardenberg maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.