close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Haarlemmermeer en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Haarlemmermeer

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Haarlemmermeer of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Haarlemmermeer en omgeving, zoals in Aalsmeerderbrug, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Hoofddorp, Leimuiderbrug, Lijnden, Lisserbroek, Luchthaven Schiphol, Lynden, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg, Rysenhout, Schiphol, Schiphol Ryk, Schiphol-Rijk, Vijfhuizen, Vyfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek en Zwanenburg.

Grafsteen kopen in de buurt van Haarlemmermeer

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Haarlemmermeer en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Haarlemmermeer.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Abbenes Abbenes

Abbenes

De begraafplaats Abbenes is gelegen in het zuidwesten van Abbenes aan de Dr. Heijelaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Dr. Heijelaan
2157 NK Abbenes
grafsteen Haarlemmerliede Rooms Katholieke begraafplaats Haarlemmerliede

Rooms Katholieke begraafplaats Haarlemmerliede

De Rooms Katholieke begraafplaats Haarlemmerliede bevindt zich in het noordoosten van Haarlemmerliede aan de Liedeweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Liedeweg
2065 AK Haarlemmerliede
grafmonument Hoofddorp Algemene Begraafplaats Wilgenhof

Algemene Begraafplaats Wilgenhof Hoofddorp

In het noordoosten van Hoofddorp vindt u aan de Hoofdweg de Algemene Begraafplaats Wilgenhof. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Hoofdweg
2131 MS Hoofddorp
grafmonumenten Hoofddorp Begraafplaats Joannes de Doper

Begraafplaats Joannes de Doper Hoofddorp

In de gemeente Haarlemmermeer vind u de Begraafplaats Joannes de Doper aan de Kruisweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kruisweg
2131 CT Hoofddorp
grafstenen Hoofddorp Gan Hasjalom

Gan Hasjalom Hoofddorp

In de gemeente Haarlemmermeer vind u de begraafplaats Gan Hasjalom aan de Hoofdweg. Het gaat hier om een Joodse begraafplaats.

Hoofdweg
2131 MS Hoofddorp
grafsteen Hoofddorp Iepenhof

Iepenhof Hoofddorp

De begraafplaats Iepenhof bevindt zich in het zuidoosten van Hoofddorp aan de Hoofdweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Hoofdweg
2132 BW Hoofddorp
grafmonument Lijnden R.K. Begraafplaats Franciscus van Saleshof

R.K. Begraafplaats Franciscus van Saleshof Lijnden

In de gemeente Haarlemmermeer vind u de R.K. Begraafplaats Franciscus van Saleshof aan de Hoofdweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Hoofdweg
1175 KN Lijnden
grafmonumenten Nieuw-Vennep Algemene begraafplaats Taxushof

Algemene begraafplaats Taxushof Nieuw-Vennep

In de gemeente Haarlemmermeer vind u de Algemene begraafplaats Taxushof aan de Bosstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Bosstraat
2153 AJ Nieuw-Vennep
grafstenen Nieuw-Vennep Begraafplaats Nieuw-Vennep ( Lindenhof )

Begraafplaats Nieuw-Vennep ( Lindenhof )

In het zuidoosten van Nieuw-Vennep vindt u aan de Papaverstraat de Begraafplaats Nieuw-Vennep ( Lindenhof ). Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en algemene graven.

Papaverstraat
2153 BC Nieuw-Vennep
grafsteen Zwaanshoek De Meerterpen

De Meerterpen Zwaanshoek

De begraafplaats De Meerterpen bevindt zich in het zuidwesten van Zwaanshoek aan de Spieringweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Spieringweg
2136 LL Zwaanshoek
grafmonument Zwanenburg St. Begraafplaats van de Herv. Gem. van Houtrijk en Polanen

St. Begraafplaats van de Herv. Gem. van Houtrijk en Polanen Zwanenburg

De St. Begraafplaats van de Herv. Gem. van Houtrijk en Polanen bevindt zich in het zuidoosten van Zwanenburg aan de Kerkhoflaan.

Kerkhoflaan
1161 JB Zwanenburg

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Haarlemmermeer.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Haarlemmermeer?

Grafstenen Haarlemmermeer van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Haarlemmermeer van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Haarlemmermeer van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Haarlemmermeer

11 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Haarlemmermeer?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Haarlemmermeer

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Haarlemmermeer maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.