close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Haarlem en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Haarlem

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Haarlem of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Haarlem en omgeving, zoals in Haarlem en Spaarndam.

Grafsteen kopen in de buurt van Haarlem

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Haarlem en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Haarlem.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Haarlem Begraafplaats Akendam

Begraafplaats Akendam Haarlem

De Begraafplaats Akendam bevindt zich in het noordoosten van Haarlem aan de Vergierdeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven, kindergraven, particuliere graven en urnengraven.

Vergierdeweg
2026 BJ Haarlem
grafsteen Haarlem de Kleverlaan

De Kleverlaan Haarlem

In het noordwesten van Haarlem vindt u aan de Kleverlaan de begraafplaats de Kleverlaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en algemene graven.

Kleverlaan
2023 JC Haarlem
grafmonument Haarlem Haarlem St. Jozef

Haarlem St. Jozef

In de gemeente Haarlem vind u de begraafplaats Haarlem St. Jozef aan de Vergierdeweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Vergierdeweg
2026 BJ Haarlem
grafmonumenten Haarlem Joodse begraafplaats

Joodse begraafplaats Haarlem

De Joodse begraafplaats bevindt zich in het noordoosten van Haarlem aan de Amsterdamsevaart. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Joodse begraafplaats.

Amsterdamsevaart
2033AA Haarlem
grafstenen Haarlem Sint Barbara

Sint Barbara Haarlem

In het noordoosten van Haarlem vindt u aan de Soendaplein de begraafplaats Sint Barbara. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Soendaplein
2023TT Haarlem

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 30 minuten rijden van Haarlem.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Haarlem?

Grafstenen Haarlem van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Haarlem van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Haarlem van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Haarlem

5 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Amsterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Haarlem

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Haarlem maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.