close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
arrow_forward

Grafstenen Haaren en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Haaren

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Haaren of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Haaren en omgeving, zoals in Biezenmortel, Esch, Haaren en Helvoirt.

Grafsteen kopen bij u in de buurt

Bekijk de collectie
grafstenen Biezenmortel begraafplaats Landpark Assisië Biezenmortel

Begraafplaats Landpark Assisië Biezenmortel

De begraafplaats Landpark Assisië Biezenmortel bevindt zich in het zuidoosten van Biezenmortel aan de Hooghoutseweg

Hooghoutseweg
5074NA Biezenmortel
grafsteen Biezenmortel St. Joseph

St. Joseph Biezenmortel

De begraafplaats St. Joseph bevindt zich in het noordwesten van Biezenmortel aan de Capucijnenstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Capucijnenstraat
5074PE Biezenmortel
grafmonument Esch Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Willibrordus Esch

Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Willibrordus Esch

De Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Willibrordus Esch bevindt zich in het zuidoosten van Esch aan de Dorpsstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Dorpsstraat
5296 LV Esch
grafmonumenten Helvoirt Nederlands Hervormd Begraafplaats Helvoirt

Nederlands Hervormd Begraafplaats Helvoirt

De Nederlands Hervormd Begraafplaats Helvoirt is gelegen in het zuidoosten van Helvoirt aan de Vincent van Goghstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Vincent van Goghstraat
5268 BM Helvoirt
grafstenen Helvoirt R.K. Begraafplaats Nicolaaskerk

R.K. Begraafplaats Nicolaaskerk Helvoirt

De R.K. Begraafplaats Nicolaaskerk bevindt zich in het zuidoosten van Helvoirt aan de Kastanjelaan. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Kastanjelaan
5268 CA Helvoirt

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Haaren?

Grafstenen Haaren van natuursteen

Grafsteen Haaren

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Haaren van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Haaren van glas

Urnmonument Haaren

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Haaren van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Haaren

5 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen ?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Haaren

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Haaren maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.