close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Gooise Meren en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Gooise Meren

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Gooise Meren of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Gooise Meren en omgeving, zoals in Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden.

Grafsteen kopen in de buurt van Gooise Meren

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Gooise Meren en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 15 minuten rijden van Gooise Meren.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Bussum Algemene Begraafplaats Bussum

Algemene Begraafplaats Bussum

In het zuidwesten van Bussum vindt u aan de Nieuwe Hilversumseweg de Algemene Begraafplaats Bussum. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: een columbarium, particuliere graven, kindergraven, urnengraven en algemene graven.

Nieuwe Hilversumseweg
1406 TJ Bussum
grafsteen Muiden Algemene Begraafplaats

Algemene Begraafplaats Muiden

De Algemene Begraafplaats is gelegen in het zuidwesten van Muiden aan de Weesperweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Weesperweg
1398 XD Muiden
grafmonument Muiderberg Algemene begraafplaats

Algemene begraafplaats Muiderberg

In het noordoosten van Muiderberg vindt u aan de Badlaan de Algemene begraafplaats. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Badlaan
1399 GN Muiderberg
grafmonumenten Muiderberg Joodse bgp Muiderberg

Joodse bgp Muiderberg

In de gemeente Gooise Meren vind u de begraafplaats Joodse bgp Muiderberg aan de Googweg. Het gaat hier om een Joodse begraafplaats.

Googweg
1399ER Muiderberg
grafstenen Muiderberg Kerk aan Zee

Kerk aan Zee Muiderberg

In het noordwesten van Muiderberg vindt u aan de Kerkpad de begraafplaats Kerk aan Zee. Het betreft hier een begraafplaats en/of crematorium.

Kerkpad
1399HA Muiderberg
grafsteen Naarden Algemene Begraafplaats Nieuw Valkeveen

Algemene Begraafplaats Nieuw Valkeveen Naarden

In de gemeente Gooise Meren vind u de Algemene Begraafplaats Nieuw Valkeveen aan de Valkeveenselaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Valkeveenselaan
1411 GT Naarden
grafmonument Naarden Begraafplaats ST. Vitus Naarden

Begraafplaats ST. Vitus Naarden

In het zuidoosten van Naarden vindt u aan de Amersfoortsestraatweg de Begraafplaats ST. Vitus Naarden. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Amersfoortsestraatweg
1411 HK Naarden
grafmonumenten Naarden Nieuw Valkeveen

Nieuw Valkeveen Naarden

In de gemeente Gooise Meren vind u de begraafplaats Nieuw Valkeveen aan de Valkeveenselaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Valkeveenselaan
1411GT Naarden
grafstenen Naarden Stichting Oude Begraafplaats Naarden/Bussum

Stichting Oude Begraafplaats Naarden/Bussum

De Stichting Oude Begraafplaats Naarden/Bussum bevindt zich in het zuidoosten van Naarden aan de Amersfoortsestraatweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Amersfoortsestraatweg
1411 HK Naarden

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 15 minuten rijden van Gooise Meren.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Gooise Meren?

Grafstenen Gooise Meren van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Gooise Meren van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Gooise Meren van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Gooise Meren

9 begraafplaatsen

Meer dan 150 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Gooise Meren

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Gooise Meren maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.