close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Dinkelland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Dinkelland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Dinkelland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Dinkelland en omgeving, zoals in Agelo, Denekamp, Deurningen, Lattrop, Lattrop-Breklenkamp, Nutter, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Rossum, Saasveld, Tilligte en Weerselo.

Grafsteen kopen in de buurt van Dinkelland

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Dinkelland en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hardenberg. Op minder dan 40 minuten rijden van Dinkelland.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Denekamp Begraafplaats Denekamp

Begraafplaats Denekamp

In de gemeente Dinkelland vind u de Begraafplaats Denekamp aan de Wiptoen. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Wiptoen
7591 VJ Denekamp
grafsteen Denekamp Begraafplaats Denekamp RK

Begraafplaats Denekamp RK

De Begraafplaats Denekamp RK is gelegen in het zuidwesten van Denekamp aan de Sloetstraat. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Sloetstraat
7591 EV Denekamp
grafmonument Deurningen Begraafplaats Deurningen RK Sint Plechelmus kerk

Begraafplaats Deurningen RK Sint Plechelmus kerk

De Begraafplaats Deurningen RK Sint Plechelmus kerk bevindt zich in het noordwesten van Deurningen aan de Kerkweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Kerkweg
7561 PT Deurningen
grafmonumenten Ootmarsum Begraafplaats RK Ootmarsum

Begraafplaats RK Ootmarsum

De Begraafplaats RK Ootmarsum is gelegen in het zuidoosten van Ootmarsum aan de Alleeweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Alleeweg
7631CX Ootmarsum
grafstenen Ootmarsum Hervormde Begraafplaats Molenstraat

Hervormde Begraafplaats Molenstraat Ootmarsum

In het noordwesten van Ootmarsum vindt u aan de Molenstraat de Hervormde Begraafplaats Molenstraat. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Molenstraat
7631 AX Ootmarsum
grafsteen Rossum Rossum RK (Overijssel)

Rossum RK (Overijssel)

De begraafplaats Rossum RK (Overijssel) bevindt zich in het zuidwesten van Rossum aan de Thijplein. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Thijplein
7595 KM Rossum

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Hardenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 40 minuten rijden van Dinkelland.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Dinkelland?

Grafstenen Dinkelland van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Dinkelland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Dinkelland van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Dinkelland

6 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Dinkelland?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Hardenberg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Dinkelland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Dinkelland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.