close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Dalfsen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Dalfsen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Dalfsen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Dalfsen en omgeving, zoals in Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen.

Grafsteen kopen in de buurt van Dalfsen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Dalfsen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Zwolle. Op minder dan 20 minuten rijden van Dalfsen.

Inspiratiewinkel Zwolle Bekijk de collectie
grafstenen Dalfsen Begraafplaats RK St. Cyriacus Parochie Hoonhorst

Begraafplaats RK St. Cyriacus Parochie Hoonhorst Dalfsen

Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Kerkstraat
7722 LR Dalfsen
grafsteen Dalfsen Begraafplaats Ruitenborgh

Begraafplaats Ruitenborgh Dalfsen

De Begraafplaats Ruitenborgh is gelegen in het zuidwesten van Dalfsen aan de Mulertlaan. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven.

Mulertlaan
7721BT Dalfsen
grafmonument Dalfsen Dierenbegraafplaats Vennenberg

Dierenbegraafplaats Vennenberg Dalfsen

In het zuidoosten van Dalfsen vindt u aan de Kortersweg de Dierenbegraafplaats Vennenberg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Kortersweg
7722 JG Dalfsen
grafmonumenten Dalfsen RK Begraafplaats Dalfsen

RK Begraafplaats Dalfsen

In het zuidwesten van Dalfsen vindt u aan de Wilhelminastraat de RK Begraafplaats Dalfsen. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en een columbarium.

Wilhelminastraat
7721 CH Dalfsen
grafstenen Lemelerveld Begraafplaats Lemelerveld

Begraafplaats Lemelerveld

De Begraafplaats Lemelerveld is gelegen in het zuidoosten van Lemelerveld aan de Nieuwstraat. Het betreft hier een begraafplaats met een bijzonder karakter. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en een columbarium.

Nieuwstraat
8151 BB Lemelerveld
grafsteen Lemelerveld Begraafplaats RK Heilig Hart Kerk Lemelerveld

Begraafplaats RK Heilig Hart Kerk Lemelerveld

De Begraafplaats RK Heilig Hart Kerk Lemelerveld bevindt zich in het zuidwesten van Lemelerveld aan de Posthoornweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en een columbarium.

Posthoornweg
8152 AZ Lemelerveld
grafmonument Nieuwleusen Algemene Begraafplaats Nieuwleusen

Algemene Begraafplaats Nieuwleusen

De Algemene Begraafplaats Nieuwleusen bevindt zich in het zuidoosten van Nieuwleusen aan de Ds.Smitslaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, een columbarium, urnengraven en kindergraven.

Ds.Smitslaan
7711BA Nieuwleusen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Zwolle

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Zwolle. Op minder dan 20 minuten rijden van Dalfsen.

Cuperus Gedenken Zwolle
Galvaniweg 4a
8013 RG Zwolle

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Dalfsen?

Grafstenen Dalfsen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Dalfsen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Dalfsen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Dalfsen

7 begraafplaatsen

Meer dan 1110 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Dalfsen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Dalfsen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.