close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Castricum en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Castricum

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Castricum of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Castricum en omgeving, zoals in Akersloot, Castricum, de Woude en Limmen.

Grafsteen kopen in de buurt van Castricum

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Castricum en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 40 minuten rijden van Castricum.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Akersloot Akersloot Jacobus Marjor

Akersloot Jacobus Marjor

In het noordoosten van Akersloot vindt u aan de Kerklaan de begraafplaats Akersloot Jacobus Marjor. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerklaan
1921BK Akersloot
grafsteen Castricum Begraafplaats (onderlangs)

Begraafplaats (onderlangs) Castricum

In het zuidwesten van Castricum vindt u aan de Kramersweg de Begraafplaats (onderlangs). Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn urnengraven en particuliere graven.

Kramersweg
1901 NP Castricum
grafmonument Castricum Protestantse Begraafplaats Castricum

Protestantse Begraafplaats Castricum

In de gemeente Castricum vind u de Protestantse Begraafplaats Castricum aan de Kerkpad. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan algemene graven en particuliere graven.

Kerkpad
1901 EJ Castricum
grafmonumenten Castricum Rooms Katholieke begraafplaats De Goede Herder

Rooms Katholieke begraafplaats De Goede Herder Castricum

De Rooms Katholieke begraafplaats De Goede Herder bevindt zich in het zuidwesten van Castricum aan de Dorpsstraat. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dorpsstraat
1901EK Castricum
grafstenen Limmen Limmen RK

Limmen RK

De begraafplaats Limmen RK is gelegen in het noordoosten van Limmen aan de Dusseldorperweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dusseldorperweg
1906 AL Limmen
grafsteen Limmen Protestantse en algemene begraafplaats Limmen

Protestantse en algemene begraafplaats Limmen

De Protestantse en algemene begraafplaats Limmen is gelegen in het zuidwesten van Limmen aan de Zuidkerkenlaan. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Protestantse begraafplaats.

Zuidkerkenlaan
1906 AC Limmen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 40 minuten rijden van Castricum.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Castricum?

Grafstenen Castricum van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Castricum van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Castricum van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Castricum

6 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Amsterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Castricum

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Castricum maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.