close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Boxmeer en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Boxmeer

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Boxmeer of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Boxmeer en omgeving, zoals in Beugen, Boxmeer, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Rykevoort, Sambeek, Vierlingsbeek, Vortum Mullem en Vortum-Mullem.

Grafsteen kopen in de buurt van Boxmeer

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Boxmeer en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Elst. Op minder dan 40 minuten rijden van Boxmeer.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Boxmeer Rooms Katholieke Begraafplaats Boxmeer

Rooms Katholieke Begraafplaats Boxmeer

In de gemeente Boxmeer vind u de Rooms Katholieke Begraafplaats Boxmeer aan de Carmelietenstraat-west. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Carmelietenstraat-west
5831 DR Boxmeer
grafsteen Rijkevoort RK H Rochus

RK H Rochus Rijkevoort

De begraafplaats RK H Rochus is gelegen in het zuidwesten van Rijkevoort aan de Meester van den Bergplein. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Meester van den Bergplein
5447 AW Rijkevoort
grafmonument Sambeek Algemene Begraafplaats Sambeek

Algemene Begraafplaats Sambeek

In de gemeente Boxmeer vind u de Algemene Begraafplaats Sambeek aan de Torenstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven

Torenstraat
5836 AM Sambeek
grafmonumenten Sambeek Sambeek

Sambeek

In het noordwesten van Sambeek vindt u aan de Torenstraat de begraafplaats Sambeek. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Torenstraat
5836 AJ Sambeek
grafstenen Vierlingsbeek Begraafplaats Vierlingsbeek

Begraafplaats Vierlingsbeek

In de gemeente Boxmeer vind u de Begraafplaats Vierlingsbeek aan de Grotestraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Grotestraat
5821AB Vierlingsbeek

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 40 minuten rijden van Boxmeer.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Boxmeer?

Grafstenen Boxmeer van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Boxmeer van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Boxmeer van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Boxmeer

5 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Elst?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Boxmeer

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Boxmeer maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.