close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Borne en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Borne

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Borne of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Borne en omgeving, zoals in Borne, Hertme en Zenderen.

Grafsteen kopen in de buurt van Borne

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Borne en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hardenberg. Op minder dan 40 minuten rijden van Borne.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Borne Begraafplaats Borne

Begraafplaats Borne

De Begraafplaats Borne bevindt zich in het noordwesten van Borne aan de Oude Almeloseweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Oude Almeloseweg
7622 CZ Borne
grafsteen Borne Crematoria Twente

Crematoria Twente Borne

In het zuidwesten van Borne vindt u aan de Hosbekkeweg de begraafplaats Crematoria Twente. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Hosbekkeweg
7621 AC Borne
grafmonument Borne Joodse Begraafplaats Borne

Joodse Begraafplaats Borne

De Joodse Begraafplaats Borne bevindt zich in het zuidwesten van Borne aan de Twijnerstraat. Dit is een algemene begraafplaats

Twijnerstraat
7621 TK Borne
grafmonumenten Hertme Begraafplaats Hertme RK

Begraafplaats Hertme RK

De Begraafplaats Hertme RK bevindt zich in het noordwesten van Hertme aan de Hertmerweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Hertmerweg
7626 LV Hertme
grafstenen Zenderen Begraafplaats RK Zenderen

Begraafplaats RK Zenderen

De Begraafplaats RK Zenderen is gelegen in het noordoosten van Zenderen aan de Oude Kerkweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats

Oude Kerkweg
7625 PG Zenderen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Hardenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 40 minuten rijden van Borne.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Borne?

Grafstenen Borne van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Borne van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Borne van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Borne

5 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Hardenberg?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Borne

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Borne maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.