close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Bloemendaal en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bloemendaal

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bloemendaal of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bloemendaal en omgeving, zoals in Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang.

Grafsteen kopen in de buurt van Bloemendaal

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Bloemendaal en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 35 minuten rijden van Bloemendaal.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Bennebroek Begraafplaats Sint Jozef

Begraafplaats Sint Jozef Bennebroek

De Begraafplaats Sint Jozef is gelegen in het zuidoosten van Bennebroek aan de Kerklaan. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerklaan
2121 VE Bennebroek
grafsteen Bennebroek Bennebroek Hervormd (PKN)

Bennebroek Hervormd (PKN)

In het noordoosten van Bennebroek vindt u aan de Binnenweg de begraafplaats Bennebroek Hervormd (PKN). Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Binnenweg
2121GW Bennebroek
grafmonument Bloemendaal Algemene Begraafplaats Bloemendaal

Algemene Begraafplaats Bloemendaal

In de gemeente Bloemendaal vind u de Algemene Begraafplaats Bloemendaal aan de Bergweg. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. algemene graven, een columbarium, particuliere graven en urnengraven.

Bergweg
2061 KB Bloemendaal
grafmonumenten Bloemendaal Rooms Katholieke Begraafplaats Adelbert

Rooms Katholieke Begraafplaats Adelbert Bloemendaal

In het noordoosten van Bloemendaal vindt u aan de Dennenweg de Rooms Katholieke Begraafplaats Adelbert. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Dennenweg
2061HX Bloemendaal
grafstenen Overveen Overveen RK

Overveen RK

De begraafplaats Overveen RK is gelegen in het zuidwesten van Overveen aan de Korte Zijlweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Korte Zijlweg
2051 BD Overveen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 35 minuten rijden van Bloemendaal.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Bloemendaal?

Grafstenen Bloemendaal van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bloemendaal van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bloemendaal van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bloemendaal

5 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bloemendaal?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Amsterdam?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bloemendaal

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bloemendaal maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.