close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Bergen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bergen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bergen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bergen en omgeving, zoals in Bergen, Bergen aan Zee, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Egmond-Binnen, Groet en Schoorl.

Grafsteen kopen in de buurt van Bergen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Bergen, bent u van harte welkom in onze winkel in Elst.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk de collectie
grafstenen Bergen Algemene Begraafplaats Bergen

Algemene Begraafplaats Bergen

De Algemene Begraafplaats Bergen is gelegen in het noordoosten van Bergen aan de Kerkedijk. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, urnengraven en algemene graven.

Kerkedijk
1862 DJ Bergen
grafsteen Bergen Oude Algemene begraafplaats Bergen

Oude Algemene begraafplaats Bergen

In de gemeente Bergen vind u de Oude Algemene begraafplaats Bergen aan de Ruïnelaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Ruïnelaan
1861 LK Bergen
grafmonument Egmond aan den Hoef Egmond aan den Hoef 'De Karmel' RK

Egmond aan den Hoef 'De Karmel' RK

De begraafplaats Egmond aan den Hoef 'De Karmel' RK bevindt zich in het noordwesten van Egmond aan den Hoef aan de Herenweg.

Herenweg
1934BC Egmond aan den Hoef
grafmonumenten Egmond aan Zee Gemeentelijke begraafplaats Egmond aan Zee

Gemeentelijke begraafplaats Egmond aan Zee

De Gemeentelijke begraafplaats Egmond aan Zee bevindt zich in het noordoosten van Egmond aan Zee aan de Voorstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Voorstraat
1931 AG Egmond aan Zee
grafstenen Schoorl Algemene begraafplaats Schoorl (Gem. Bergen)

Algemene begraafplaats Schoorl (Gem. Bergen)

In het zuidoosten van Schoorl vindt u aan de Molenweg de Algemene begraafplaats Schoorl (Gem. Bergen).

Molenweg
1871CD Schoorl
grafsteen Schoorl Begraafplaats Johannes de Doper

Begraafplaats Johannes de Doper Schoorl

In de gemeente Bergen vind u de Begraafplaats Johannes de Doper aan de Heereweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Heereweg
1871 EE Schoorl

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 50 minuten rijden van Bergen.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Bergen?

Grafstenen Bergen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bergen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bergen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bergen

6 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bergen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bergen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.