close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Amstelveen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Amstelveen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Amstelveen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Amstelveen en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Amstelveen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Amstelveen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Mijdrecht. Op minder dan 20 minuten rijden van Amstelveen.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk de collectie
grafstenen Amstelveen Gan Hasjalom

Gan Hasjalom Amstelveen

De begraafplaats Gan Hasjalom bevindt zich in het noordoosten van Amstelveen aan de Saskia van Uylenburgweg. Het betreft hier een Joodse begraafplaats.

Saskia van Uylenburgweg
1183 DK Amstelveen
grafsteen Amstelveen Vreedenhof ( Nes aan de Amstel )

Vreedenhof ( Nes aan de Amstel ) Amstelveen

De begraafplaats Vreedenhof ( Nes aan de Amstel ) is gelegen in het zuidoosten van Amstelveen aan de Amsteldijk Zuid. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en algemene graven.

Amsteldijk Zuid
1189 VL Amstelveen
grafmonument Amstelveen-Bovenkerk RK Parochie H. Urbanuskerk

RK Parochie H. Urbanuskerk Amstelveen-Bovenkerk

In de gemeente Amstelveen vind u de begraafplaats RK Parochie H. Urbanuskerk aan de Noorddammerlaan. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Noorddammerlaan
1187 AG Amstelveen-Bovenkerk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Mijdrecht

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 20 minuten rijden van Amstelveen.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Amstelveen?

Grafstenen Amstelveen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Amstelveen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Amstelveen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Amstelveen

3 begraafplaatsen

Meer dan 130 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Amstelveen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Mijdrecht?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Amstelveen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Amstelveen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.