close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Almelo en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Almelo

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Almelo of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Almelo en omgeving, zoals in Aadorp, Almelo en Bornerbroek.

Grafsteen kopen in de buurt van Almelo

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Almelo en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hardenberg. Op minder dan 25 minuten rijden van Almelo.

Inspiratiewinkel Hardenberg Bekijk de collectie
grafstenen Aadorp Begraafplaats Aadorp

Begraafplaats Aadorp

In de gemeente Almelo vind u de Begraafplaats Aadorp aan de Kerkhofsweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Kerkhofsweg
7611 BH Aadorp
grafsteen Almelo Begraafplaats 't Groenedael

Begraafplaats 't Groenedael Almelo

In het zuidwesten van Almelo vindt u aan de Willem de Clercqstraat de Begraafplaats 't Groenedael. Dit is een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Willem de Clercqstraat
7604 AR Almelo
grafmonument Almelo Begraafplaats Almelo RK

Begraafplaats Almelo RK

De Begraafplaats Almelo RK bevindt zich in het noordoosten van Almelo aan de Kerkhofsweg. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkhofsweg
7603ND Almelo
grafmonumenten Almelo Crematoria Twente

Crematoria Twente Almelo

In het zuidwesten van Almelo vindt u aan de Willem de Clercqstraat de begraafplaats Crematoria Twente.

Willem de Clercqstraat
7604 AR Almelo
grafstenen Almelo Joodse begraafplaats Almelo

Joodse begraafplaats Almelo

In de gemeente Almelo vind u de Joodse begraafplaats Almelo aan de Boddenstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Boddenstraat
7607 BM Almelo
grafsteen Almelo RK begraafplaats Almelo

RK begraafplaats Almelo

De RK begraafplaats Almelo is gelegen in het noordoosten van Almelo aan de Kerkhofsweg. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkhofsweg
7603 ND Almelo
grafmonument Almelo RK Begraafplaats Mariaparochie

RK Begraafplaats Mariaparochie Almelo

De RK Begraafplaats Mariaparochie bevindt zich in het noordoosten van Almelo aan de Ootmarsumsestraat. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats.

Ootmarsumsestraat
7603 NN Almelo
grafmonumenten Bornerbroek Kerkhof St. Stephanusparochie

Kerkhof St. Stephanusparochie Bornerbroek

De begraafplaats Kerkhof St. Stephanusparochie is gelegen in het zuidoosten van Bornerbroek aan de Bornsestraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Bornsestraat
7627 NT Bornerbroek

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Hardenberg

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hardenberg. Op minder dan 25 minuten rijden van Almelo.

Cuperus Gedenken Hardenberg
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Almelo?

Grafstenen Almelo van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Almelo van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Almelo van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Almelo

8 begraafplaatsen

Meer dan 30 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Almelo

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Almelo maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.