close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Alkmaar en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Alkmaar

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Alkmaar of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Alkmaar en omgeving, zoals in Alkmaar, De Rijp, De Ryp, Driehuizen, Graft, Grootschermer, Koedijk, Koedyk, Markenbinnen, Noordeinde, Oost Graftdyk, Oost-Graftdijk, Oterleek, Oudorp, Schermerhorn, Starnmeer, Stompetoren, Ursem, West-Graftdijk, West-Graftdyk en Zuidschermer.

Grafsteen kopen in de buurt van Alkmaar

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Alkmaar en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Alkmaar.

Inspiratiewinkel Amsterdam Bekijk de collectie
grafstenen Alkmaar Algemene begraafplaats

Algemene begraafplaats Alkmaar

In de gemeente Alkmaar vind u de Algemene begraafplaats aan de Westerweg. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en kindergraven.

Westerweg
1815 JK Alkmaar
grafsteen Alkmaar Stichting Sint Barbara

Stichting Sint Barbara Alkmaar

In het zuidwesten van Alkmaar vindt u aan de Zandersweg de begraafplaats Stichting Sint Barbara. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Zandersweg
1815 JG Alkmaar
grafmonument De Rijp RK begraafplaats de Rijp

RK begraafplaats de Rijp De Rijp

In de gemeente Alkmaar vind u de RK begraafplaats de Rijp aan de Rechtestraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Rechtestraat
1483 BH De Rijp
grafmonumenten Graft Algemene Begraafplaats Graft

Algemene Begraafplaats Graft

De Algemene Begraafplaats Graft bevindt zich in het noordoosten van Graft aan de Raadhuisstraat. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Raadhuisstraat
1484 EM Graft
grafstenen Grootschermer NH-kerkje Grootschermer.

NH-kerkje Grootschermer.

De begraafplaats NH-kerkje Grootschermer. bevindt zich in het zuidoosten van Grootschermer aan de Zuideinde. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Zuideinde
1843JL Grootschermer
grafsteen Oterleek Oterleek

Oterleek

De begraafplaats Oterleek is gelegen in het noordwesten van Oterleek aan de Dorpsstraat. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Dorpsstraat
1842 GT Oterleek
grafmonument Oudorp Maria parochie Heilige Laurentiuskerk,

Maria parochie Heilige Laurentiuskerk, Oudorp

De begraafplaats Maria parochie Heilige Laurentiuskerk, is gelegen in het noordwesten van Oudorp aan de Herenweg. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Herenweg
1829 AC Oudorp
grafmonumenten Schermerhorn Begraafplaats Schermerhorn

Begraafplaats Schermerhorn

In het noordoosten van Schermerhorn vindt u aan de Oostmijzerdijk de Begraafplaats Schermerhorn. Het betreft hier een Rooms Katholieke begraafplaats

Oostmijzerdijk
1636 WC Schermerhorn
grafstenen West-Graftdijk West-Graftdijk

West-Graftdijk

In de gemeente Alkmaar vind u de begraafplaats West-Graftdijk aan de Graftdijkplein.

Graftdijkplein
1486ML West-Graftdijk

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Amsterdam

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Amsterdam. Op minder dan 45 minuten rijden van Alkmaar.

Cuperus Gedenken Amsterdam
Middenweg 189h
1098 AN Amsterdam

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Alkmaar?

Grafstenen Alkmaar van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Alkmaar van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Alkmaar van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Alkmaar

9 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Alkmaar

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Alkmaar maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.