close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonumenten Aalsmeer en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Aalsmeer

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Aalsmeer of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Aalsmeer en omgeving, zoals in Aalsmeer en Kudelstaart.

Grafsteen kopen in de buurt van Aalsmeer

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Aalsmeer en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Mijdrecht. Op minder dan 20 minuten rijden van Aalsmeer.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk de collectie
grafstenen Aalsmeer Algemene Begraafplaats Aalsmeer

Algemene Begraafplaats Aalsmeer

De Algemene Begraafplaats Aalsmeer is gelegen in het zuidwesten van Aalsmeer aan de Ophelialaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: kindergraven, urnengraven, particuliere graven en algemene graven.

Ophelialaan
1431 HS Aalsmeer
grafsteen Kudelstaart Kudelstaart RK kerk Sint Jangeboorte

Kudelstaart RK kerk Sint Jangeboorte

In de gemeente Aalsmeer vind u de begraafplaats Kudelstaart RK kerk Sint Jangeboorte aan de Kudelstaartseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Kudelstaartseweg
1433 GH Kudelstaart

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Mijdrecht

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Mijdrecht. Op minder dan 20 minuten rijden van Aalsmeer.

Cuperus Gedenken Mijdrecht
Vermogenweg 15
3641 SR Mijdrecht

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Aalsmeer?

Grafstenen Aalsmeer van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Aalsmeer van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Aalsmeer van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Aalsmeer

2 begraafplaatsen

Meer dan 40 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Mijdrecht?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Aalsmeer

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Aalsmeer maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.