close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

FamiliegrafInspiratie voor passend en persoonlijk familiegraf

Op deze pagina ziet u voorbeelden van familiegraven die bedoeld zijn voor één of meerdere overledenen. De collectie bestaat uit persoonlijke grafmonumenten die samen met de nabestaande zijn ontworpen. We berekenen geen extra kosten voor een eigen ontwerp grafsteen. De uiteindelijke prijs van het gedenkteken wordt bepaald door de gebruikte materialen en de bewerkingen daarvan.

Laat u inspireren in een ongedwongen en creatieve sfeer op onze oriëntatiedagen grafstenen en grafmonumenten.

Elk grafmonument op maat en met zorg gemaakt

Het maken van persoonlijke grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Kom langs

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het grafmonument voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen het monument op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Wij plaatsen op begraafplaatsen in heel Nederland. Kom gerust langs in een winkel van ons bij u in de buurt.