close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met half ronde bovenkant en boom foto 1

Grafsteen met half ronde bovenkant en boom Natuursteen

Een klassiek grafmonument gemaakt van natuursteen, met een halfronde bovenkant en een subtiel boom-motief. De elegantie van het monument wordt benadrukt door de gedetailleerde, uitgehouwen elementen die de tijdloze schoonheid symboliseren. De speciale vorm en het ontwerp maken het mogelijk om de naam van uw dierbare te laten graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier in ere wordt g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35557
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een klassiek grafmonument gemaakt van natuursteen, met een halfronde bovenkant en een subtiel boom-motief. De elegantie van het monument wordt benadrukt door de gedetailleerde, uitgehouwen elementen die de tijdloze schoonheid symboliseren. De speciale vorm en het ontwerp maken het mogelijk om de naam van uw dierbare te laten graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier in ere wordt gehouden.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.