close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart traditioneel familiegraf van Licht Labrador graniet foto 1

Zwart traditioneel familiegraf van Licht Labrador graniet

Een zwart traditioneel familiegraf dat is gemaakt van Licht Labrador graniet. Het robuuste ontwerp met klassieke details benadrukt de tijdloze schoonheid. Met deze combinatie van duurzaamheid en elegantie kunt u een waardige herinnering aan uw dierbaren creëren, die generaties lang voortleeft. Het monument biedt ook ruimte voor het graveren van persoonlijke boodschappen, waardoor het een unieke en... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41914
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een zwart traditioneel familiegraf dat is gemaakt van Licht Labrador graniet. Het robuuste ontwerp met klassieke details benadrukt de tijdloze schoonheid. Met deze combinatie van duurzaamheid en elegantie kunt u een waardige herinnering aan uw dierbaren creëren, die generaties lang voortleeft. Het monument biedt ook ruimte voor het graveren van persoonlijke boodschappen, waardoor het een unieke en intieme herinnering aan uw dierbare wordt.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.