close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familiegraf van Himalaya graniet met grafvaas en graflantaarn foto 1

Familiegraf van Himalaya graniet met grafvaas en graflantaarn

Dit familiegraf is vervaardigd uit het duurzame Himalaya graniet, wat het grafmonument zijn robuuste uitstraling en unieke karakter verleent. Door de natuurlijke variatie in de steensoort beschikt elk monument over een individuele textuur en kleur. Het monument wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen en symmetrische vormen en beschikt over een grafvaas en lantaarn, beide zorgvuldig geïntegreerd ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42126
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Dieren Dieren decoratie 2d, Vlinder
Graftype Familiegraf - met vloer
IC1l Dieren Dieren alles - decoratie (2d)
Kleur Paars, Zwart
Natuursteen kleuren Paars, Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit familiegraf is vervaardigd uit het duurzame Himalaya graniet, wat het grafmonument zijn robuuste uitstraling en unieke karakter verleent. Door de natuurlijke variatie in de steensoort beschikt elk monument over een individuele textuur en kleur. Het monument wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen en symmetrische vormen en beschikt over een grafvaas en lantaarn, beide zorgvuldig geïntegreerd in het grafontwerp. De grafvaas biedt gelegenheid voor het plaatsen van verse bloemen, terwijl de graflantaarn 's avonds een sfeervol licht verschaft. Dit compromisloze familiegraf biedt een eerbiedwaardige rustplaats voor meerdere generaties, waarbij de sterke contouren en edele natuursteen een eeuwige verbintenis met de overledenen symboliseren.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.