close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart liggend grafmonument van zwart graniet foto 1

Zwart liggend grafmonument van zwart graniet

Dit is een opvallend liggend grafmonument van hoogwaardig zwart graniet. De donkere kleur en strakke lijnen van het ontwerp dragen bij aan een moderne en gereserveerde uitstraling. Het horizontale formaat biedt voldoende ruimte voor persoonlijke inscripties die op een respectvolle en waardige manier herdenken. Het materiaal, zwart graniet, staat bekend om zijn duurzaamheid, waardoor het monument z... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42099
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit is een opvallend liggend grafmonument van hoogwaardig zwart graniet. De donkere kleur en strakke lijnen van het ontwerp dragen bij aan een moderne en gereserveerde uitstraling. Het horizontale formaat biedt voldoende ruimte voor persoonlijke inscripties die op een respectvolle en waardige manier herdenken. Het materiaal, zwart graniet, staat bekend om zijn duurzaamheid, waardoor het monument zijn prachtige uitstraling langdurig behoudt. Dit grafmonument combineert robuuste functionaliteit met een sober ontwerp om een blijvende herinnering te creëren aan de geliefde die het eert.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.