close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart grafzuil van natuursteen met gitaar foto 1

Zwart grafzuil van natuursteen met gitaar Natuursteen

Deze zwarte grafzuil van natuursteen is een uniek en modern monument, dat is vormgegeven in de stijl van een gitaar. De zuil biedt een prachtige combinatie van functionaliteit en elegantie, waardoor het een waardig en passend herdenkingsmonument is voor uw dierbare. Met de mogelijkheid om naam en persoonlijke boodschappen te graveren, kunt u de herinnering aan uw geliefde eeuwig bewaren.Grafkunst ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33709
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Zuilen
Hobby, sport of beroep Hobby
Kleur donker
Materiaal Natuursteen

Omschrijving

Deze zwarte grafzuil van natuursteen is een uniek en modern monument, dat is vormgegeven in de stijl van een gitaar. De zuil biedt een prachtige combinatie van functionaliteit en elegantie, waardoor het een waardig en passend herdenkingsmonument is voor uw dierbare. Met de mogelijkheid om naam en persoonlijke boodschappen te graveren, kunt u de herinnering aan uw geliefde eeuwig bewaren.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.