close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart grafzuil met rozen foto 1

Zwart grafzuil met rozen

Deze zwarte grafzuil is gemaakt van hoogwaardig steen, voorzien van een prachtig rozenmotief. Dit stijlvolle monument combineert moderniteit en klassieke elementen, waardoor het een perfecte herinnering aan uw dierbare is. De kenmerkende afwerking en het bijzondere motief maken het monument uniek, zodat uw geliefde op een waardige manier geëerd wordt.De traditionele gedenktekens zijn meestal van n... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42533
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Klassiek en traditioneel, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Deze zwarte grafzuil is gemaakt van hoogwaardig steen, voorzien van een prachtig rozenmotief. Dit stijlvolle monument combineert moderniteit en klassieke elementen, waardoor het een perfecte herinnering aan uw dierbare is. De kenmerkende afwerking en het bijzondere motief maken het monument uniek, zodat uw geliefde op een waardige manier geëerd wordt.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.