close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart grafmonument van Impala graniet foto 1

Zwart grafmonument van Impala graniet

Dit zwarte grafmonument van Impala graniet is een prachtige combinatie van klassieke stijl en modern ontwerp. Het unieke kruisontwerp symboliseert de liefde en trouw die uw dierbare had. Deze duurzame, hoogwaardige steen biedt een respectvolle en rustgevende plek om de herinnering aan uw geliefde levend te houden.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionel... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41853
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Klassiek en traditioneel, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit zwarte grafmonument van Impala graniet is een prachtige combinatie van klassieke stijl en modern ontwerp. Het unieke kruisontwerp symboliseert de liefde en trouw die uw dierbare had. Deze duurzame, hoogwaardige steen biedt een respectvolle en rustgevende plek om de herinnering aan uw geliefde levend te houden.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.