close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Witte natuurlijke ruwe grafsteen foto 1

Witte natuurlijke ruwe grafsteen Ruwe steen

Dit grafmonument bestaat uit een witte, natuurlijke ruwe grafsteen die vernuftig een verbinding legt tussen de kracht van de natuur en het respect voor de overledene. Door de ruwe textuur en onbewerkte contouren van de steen blijft de oorspronkelijke schoonheid van het materiaal zichtbaar, wat een zowel aards als rustgevend effect heeft. De heldere witte kleur reflecteert licht, wat kan bijdragen ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42217
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een witte, natuurlijke ruwe grafsteen die vernuftig een verbinding legt tussen de kracht van de natuur en het respect voor de overledene. Door de ruwe textuur en onbewerkte contouren van de steen blijft de oorspronkelijke schoonheid van het materiaal zichtbaar, wat een zowel aards als rustgevend effect heeft. De heldere witte kleur reflecteert licht, wat kan bijdragen aan een serene en vredige uitstraling. De mogelijkheid bestaat om dit monument te personaliseren door de naam en een speciale boodschap van de overledene in te laten graveren. Met dit natuurlijke, authentieke monument kunt u een blijvende eerbetoon scheppen voor uw geliefde.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.