close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Wit grafsteen met toog model foto 1

Wit grafsteen met toog model

Een wit grafsteen met een toogmodel, die een uniek en tijdloos ontwerp biedt. De afgeronde hoeken van het monument benadrukken de vorm en het uiterlijk, terwijl de klassieke details een aangename sfeer creëren. Het monument heeft ruimte voor een persoonlijke boodschap, zodat u een blijvende herinnering kunt creëren aan de overledene. De toogvormige bovenkant geeft het grafmonument extra charme en ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36026
Collectie Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen
Liggende deel Natuursteen
Productsoort Letterplaat

Omschrijving

Een wit grafsteen met een toogmodel, die een uniek en tijdloos ontwerp biedt. De afgeronde hoeken van het monument benadrukken de vorm en het uiterlijk, terwijl de klassieke details een aangename sfeer creëren. Het monument heeft ruimte voor een persoonlijke boodschap, zodat u een blijvende herinnering kunt creëren aan de overledene. De toogvormige bovenkant geeft het grafmonument extra charme en karakter.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.