close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Vierkante grafsteen met golfkop en vogel foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Vierkante grafsteen met golfkop en vogel Natuursteen

Deze vierkante grafsteen is gemaakt van hoogwaardige natuursteen en heeft een karakteristieke golfskop. Het reliëf van een vogel symboliseert de onsterfelijkheid van de ziel. Het biedt de mogelijkheid om een persoonlijke tekst te graveren die eer bewijst aan de overledene. Met dit monument creëert u een mooi, tastbaar gedenkteken dat respectvol is en voor altijd herinneringen levend houdt.Een eenv... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33864
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Deze vierkante grafsteen is gemaakt van hoogwaardige natuursteen en heeft een karakteristieke golfskop. Het reliëf van een vogel symboliseert de onsterfelijkheid van de ziel. Het biedt de mogelijkheid om een persoonlijke tekst te graveren die eer bewijst aan de overledene. Met dit monument creëert u een mooi, tastbaar gedenkteken dat respectvol is en voor altijd herinneringen levend houdt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.