close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Verheven foto 1

Verheven Brons, zwerfkeien

Een heel gewone kei, die u zelf gevonden heeft of die u bij ons uitzoekt, geeft plaats aan een gedeelte van de as. De kei wordt door de handgesmede bronzen vorm verheven boven haar omgeving en daarmee heel speciaal gemaakt. Plaatsing in een keienbed in... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42359
Assortiment Moderne gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Brons, Exclusief, Kunstenaars, Modern, Staande steen zonder vloer, Zuilen, Zwerfkeien
Diverse tags Zwerfkei
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Brons, Zwerfkeien
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Thuisgedenken
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Zuilen

Productomschrijving

Een heel gewone kei, die u zelf gevonden heeft of die u bij ons uitzoekt, geeft plaats aan een gedeelte van de as. De kei wordt door de handgesmede bronzen vorm verheven boven haar omgeving en daarmee heel speciaal gemaakt. Plaatsing in een keienbed in uw tuin zal deze verbijzondering nog versterken. Natuurlijk kunt u dit gedenkobject ook binnenshuis een plekje geven.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.