close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument

Monument met 2 letterplaten op een korte vloer. De kleinste letterplaat is schuin geplaatst met daarop een gravure. De randen van beide letterplaten zijn ruw afgeslagen. Op de vloer is een bronzen beeldje geplaatst.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belett... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42337
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Klassiek en traditioneel
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby, Sport
Kleur Bruin, Rood, Roze
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin, Roze
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument met 2 letterplaten op een korte vloer. De kleinste letterplaat is schuin geplaatst met daarop een gravure. De randen van beide letterplaten zijn ruw afgeslagen. Op de vloer is een bronzen beeldje geplaatst.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.