close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Urnmonument foto 1

Urnmonument

Kleine zerk voor op een urnengraf. Op de zuil staat een boortorentje van brons. De letters zijn uitgevoerd in brons. De dekplaat staat met plinten op een betonfundering.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een tradition... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42325
Artikelnummer 12538
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Klassiek en traditioneel
Hobby, sport of beroep Beroep of werk
Kleur Bruin, Paars, Rood, Roze
Natuursteen kleuren Paars, Rood/oranje/bruin, Roze
Persoonlijke toevoeging Mensen
Productgroep Urnmonumenten
Steennaam Himalaya graniet
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Mensen
Vormgeving Hobby/beroep/sport, Klassiek en traditioneel

Productomschrijving

Kleine zerk voor op een urnengraf. Op de zuil staat een boortorentje van brons. De letters zijn uitgevoerd in brons. De dekplaat staat met plinten op een betonfundering.
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Urnmonumenten

Op veel begraafplaatsen of tuinen rondom crematoria is het mogelijk om een urn in een graf te plaatsen. Afhankelijk van de lokale richtlijnen kan op een urnengraf een urnenmonument worden geplaatst.