close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument

Kleine zerk voor op een urnengraf. Op de zuil staat een boortorentje van brons. De letters zijn uitgevoerd in brons. De dekplaat staat met plinten op een betonfundering.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42325
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Klassiek en traditioneel
Hobby, sport of beroep Beroep of werk
Kleur Bruin, Paars, Rood, Roze
Natuursteen kleuren Paars, Rood/oranje/bruin, Roze
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Kleine zerk voor op een urnengraf. Op de zuil staat een boortorentje van brons. De letters zijn uitgevoerd in brons. De dekplaat staat met plinten op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.