close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument Brons

Mooie zuil van Diabas met daarop een bronzen beeld. De tekst is in de zuil gestraald en daarna ingeverfd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook he... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42293
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Kunstenaars, Modern, Zuilen
Kleur Groen
Materiaal Brons
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Mensen
Productgroep Urnmonumenten
Steennaam Diabas
Symboliek Mensen
Vormgeving Mensen/heiligen, Zuilen

Productomschrijving

Mooie zuil van Diabas met daarop een bronzen beeld. De tekst is in de zuil gestraald en daarna ingeverfd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Urnmonumenten

Op veel begraafplaatsen of tuinen rondom crematoria is het mogelijk om een urn in een graf te plaatsen. Afhankelijk van de lokale richtlijnen kan op een urnengraf een urnenmonument worden geplaatst.