close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument Glas

Zuil met daarin een glasplaat. De bewerking in het steen wordt met een zogenaamd spitsijzer aangebracht. Het gedeelte voor de tekst is blijven staan en gepolijst waardaoor het mooi glad wordt. De tekst is gestraald en ingeverfd. De glasplaat bepaald de... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42321
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Modern, Zuilen
Materiaal Glas
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Mensen , Silhouette mens
Productgroep Urnmonumenten
Steennaam Diabas
Symboliek Mensen
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Mensen/heiligen, Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Zuil met daarin een glasplaat. De bewerking in het steen wordt met een zogenaamd spitsijzer aangebracht. Het gedeelte voor de tekst is blijven staan en gepolijst waardaoor het mooi glad wordt. De tekst is gestraald en ingeverfd. De glasplaat bepaald de vo
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Urnmonumenten

Op veel begraafplaatsen of tuinen rondom crematoria is het mogelijk om een urn in een graf te plaatsen. Afhankelijk van de lokale richtlijnen kan op een urnengraf een urnenmonument worden geplaatst.