close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Urnmonument foto 1

Urnmonument

Urnmonument gemaakt van een vierkante vloerplaat met daarop een zuil. Het beeld op de zuil is aangeleverd door de nabestaanden.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42280
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars, Modern, Zuilen
Hobby, sport of beroep Beroep of werk
Kleur Zwart
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Mensen
Productgroep Urnmonumenten
Steennaam Zwart graniet
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Mensen
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Hobby/beroep/sport, Mensen/heiligen, Zuilen

Productomschrijving

Urnmonument gemaakt van een vierkante vloerplaat met daarop een zuil. Het beeld op de zuil is aangeleverd door de nabestaanden.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Urnmonumenten

Op veel begraafplaatsen of tuinen rondom crematoria is het mogelijk om een urn in een graf te plaatsen. Afhankelijk van de lokale richtlijnen kan op een urnengraf een urnenmonument worden geplaatst.