close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee rechthoekige grafstenen met ring op glas foto 1

Twee rechthoekige grafstenen met ring op glas

Dit unieke grafmonument bestaat uit twee rechthoekige grafstenen die worden verbonden door een ring van glas. Het is een minimalistisch ontwerp dat de band tussen twee mensen symboliseert. De glasplaat biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbaren te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier wordt geëerd. Het monument is een stijlvolle manier om uw... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41870
Assortiment Moderne gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Orchidee
Collectie Modern
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Wit, Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit unieke grafmonument bestaat uit twee rechthoekige grafstenen die worden verbonden door een ring van glas. Het is een minimalistisch ontwerp dat de band tussen twee mensen symboliseert. De glasplaat biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbaren te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier wordt geëerd. Het monument is een stijlvolle manier om uw dierbare te herdenken, waarbij schoonheid en liefde samensmelten.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.