close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee harten van Himalaya graniet foto 1

Twee harten van Himalaya graniet

Dit bijzondere grafmonument bestaat uit twee hartvormige elementen, samengesteld uit hoogwaardig Himalaya graniet. De harten, zorgvuldig en vakkundig uitgehouwen, symboliseren op subtiele wijze de verbondenheid tussen geliefden en creëren samen een harmonieus en diepgaand eerbetoon. De natuurlijke eigenschappen van het gebruikte Himalaya graniet geven het monument een unieke uitstraling en zorgen ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41884
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Klassiek en traditioneel
Dieren Dieren 3d
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars
Natuursteen kleuren Paars
Productsoort Fotoartikel
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit bijzondere grafmonument bestaat uit twee hartvormige elementen, samengesteld uit hoogwaardig Himalaya graniet. De harten, zorgvuldig en vakkundig uitgehouwen, symboliseren op subtiele wijze de verbondenheid tussen geliefden en creëren samen een harmonieus en diepgaand eerbetoon. De natuurlijke eigenschappen van het gebruikte Himalaya graniet geven het monument een unieke uitstraling en zorgen voor een hoge duurzaamheid. Idealiter biedt het monument ruimte voor persoonlijke inscripties, om zo de herinnering aan de overleden dierbare op gepaste wijze te bewaren. De esthetische kwaliteit, samen met het intelligente ontwerp, maakt dit monument tot een waardig en respectvol gedenkteken.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.