close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee grafzuilen van basalt foto 1

Twee grafzuilen van basalt

Een prachtig en tijdloos grafmonument dat bestaat uit twee basaltstenen zuilen met een verfijnde afbeelding van een engel. Het monument combineert kunst en functionaliteit in één om de herinnering aan uw dierbare te eren. Met dit monument kunt u hun persoonlijke boodschappen laten graveren om hun levensverhaal te bewaren voor de toekomst. Deze rustplaats staat garant voor stilte, respect en vrede.... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42438
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkel
Kleur Bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een prachtig en tijdloos grafmonument dat bestaat uit twee basaltstenen zuilen met een verfijnde afbeelding van een engel. Het monument combineert kunst en functionaliteit in één om de herinnering aan uw dierbare te eren. Met dit monument kunt u hun persoonlijke boodschappen laten graveren om hun levensverhaal te bewaren voor de toekomst. Deze rustplaats staat garant voor stilte, respect en vrede.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.